Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Welkom op de website van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, ook wel bekend als het Curaçaohuis. Het Curaçaohuis is de officiële vertegenwoordiging van de Curaçaose regering in Nederland.

Op deze website vindt u informatie over:
De officiële functies van de gevolmachtigde minister van Curaçao.

De verschillende diensten van het Curaçaohuis, zoals informatie over reisdocumenten en andere praktische informatie.
Lees meer
Tula herdenking Rotterdam

Tula herdenking Rotterdam

DEN HAAG - Gisteren werd er in Rotterdam voor het eerst een stille herdenking gehouden ter ere van verzetsstrijder Tula. De gevolmachtigde minister van Curaçao mevrouw Marvelyne Wiels was hierbij aanwezig en legde namens de regering van Curaçao een bloemstuk.
Lees meer
Gedenkplaats van Monique Koeyers-Felida

Gedenkplaats van Monique Koeyers-Felida

DEN HAAG - Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van de voormalig MFK-Statenlid en presentatrice van TeleCuraçao, Monique Koeyers-Felida (49).
Lees meer
Vierdaagse van Nijmegen feestelijk afgesloten

Vierdaagse van Nijmegen feestelijk afgesloten

DEN HAAG - De 100ste editie van de Vierdaagse Nijmegen is afgelopen vrijdag tot een feestelijk einde gekomen. Verschillende groepen uit Curaçao waaronder een delegatie van het Douanekorps van Curaçao hebben meegelopen met de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. Na afloop van de wandelmars ontvingen de douaniers een medaille als teken van waardering voor hun deelname. De gevolmachtigde minister van Curaçao Marvelyne Wiels was ook uitgenodigd om dit bijzondere moment te kunnen meemaken.
Lees meer