Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Welkom op de website van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, ook wel bekend als het Curaçaohuis. Het Curaçaohuis is de officiële vertegenwoordiging van de Curaçaose regering in Nederland.

Op deze website vindt u informatie over:
De officiële functies van de gevolmachtigde minister van Curaçao.

De verschillende diensten van het Curaçaohuis, zoals informatie over reisdocumenten en andere praktische informatie.
Lees meer
Vierdaagse van Nijmegen feestelijk afgesloten

Vierdaagse van Nijmegen feestelijk afgesloten

DEN HAAG - De 100ste editie van de Vierdaagse Nijmegen is afgelopen vrijdag tot een feestelijk einde gekomen. Verschillende groepen uit Curaçao waaronder een delegatie van het Douanekorps van Curaçao hebben meegelopen met de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen. Na afloop van de wandelmars ontvingen de douaniers een medaille als teken van waardering voor hun deelname. De gevolmachtigde minister van Curaçao Marvelyne Wiels was ook uitgenodigd om dit bijzondere moment te kunnen meemaken.
Lees meer
Cherry- Anne Bernadina op bezoek bij Wiels

Cherry- Anne Bernadina op bezoek bij Wiels

DEN HAAG - De eerste Curaçaose vliegtuigmonteur, Cherry- Anne Bernadina, heeft onlangs een beleefdheidsbezoek gebracht aan de gevolmachtigde minister van Curaçao, mevrouw Marvelyne Wiels. De 21 jarige Cherry- Anne behaalde begin deze maand haar diploma Eerste Monteur Vliegtuigonderhoud aan het Deltion College in Zwolle.
Lees meer
Nieuwe Koninkrijksambassadeur Venezuela bezoekt Wiels

Nieuwe Koninkrijksambassadeur Venezuela bezoekt Wiels

DEN HAAG - De nieuwe Koninkrijksambassadeur voor Venezuela, de heer drs. Norbert Braakhuis, heeft onlangs een kennismakingsbezoek gebracht aan de gevolmachtigde minister van Curaçao, mevrouw Marvelyne Wiels.
Lees meer