Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Welkom op de website van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, ook wel bekend als het Curaçaohuis. Het Curaçaohuis is de officiële vertegenwoordiging van de Curaçaose regering in Nederland.

Op deze website vindt u informatie over:
De officiële functies van de gevolmachtigde minister van Curaçao.

De verschillende diensten van het Curaçaohuis, zoals informatie over reisdocumenten en andere praktische informatie.
Lees meer
Scholarship Award Ceremony UWC Nederland

Scholarship Award Ceremony UWC Nederland

DEN HAAG - United World Colleges Nederland (UWC) heeft tijdens de Scholarship Award Ceremony de Curaçaose leerlingen Yanera Walle en Mariangela Fray geselecteerd voor een scholarship. Vanaf augustus zullen zij starten aan hun opleiding aan de UWC Maastricht. Naast Yanera en Mariangela zijn er negentien andere studenten vanuit Nederland geselecteerd die aankomend schooljaar op een UWC College van start gaan.
Lees meer
Fundashon Desaroyo Maripampun i bisendario

Fundashon Desaroyo Maripampun i bisendario

DEN HAAG - Onlangs heeft de heer Edfrim Reyna van Fundashon Desaroyo Maripampun i Bisendario een bezoek gebracht aan de gevolmachtigde minister van Curaçao. Fundashon Desaroyo Maripampun i Bisendario (FDMP) is één van de genomineerden voor de Appeltjes van Oranje 2016.
Lees meer
Project Art Rules

Project Art Rules

DEN HAAG - De oprichters van het Curaçaose kunstproject Art Rules, Ayra en Ira Kip, hebben recentelijk een kennismakingsbezoek gebracht aan de gevolmachtigde minister van Curaçao Marvelyne Wiels.
Lees meer