close

Mededeling

In Nederland gelden vanaf donderdag 12 maart 2020 nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus. Een van de maatregelen is dat mensen in heel Nederland worden opgeroepen zoveel mogelijk thuis te werken of de werktijden te spreiden. Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao is daarom voorlopig beperkt bereikbaar.
De behandeling van algemene correspondentie en/of afhandeling van specifieke verzoeken via mail en telefoon kunnen hierdoor enige vertraging oplopen.
Iedereen wordt afgeraden om zonder uitdrukkelijke bevestiging of uitnodiging voor een afspraak naar het Kabinet af te reizen. Het Kabinet dankt u voor uw begrip en medewerking in deze situatie.

Het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao

Welkom op de website van het Kabinet van de Gevolmachtigde Minister van Curaçao, ook wel bekend als het Curaçaohuis. Het Curaçaohuis is de officiële vertegenwoordiging van de Curaçaose regering in Nederland.

Op deze website vindt u informatie over:
De officiële functies van de gevolmachtigde minister van Curaçao.

De verschillende diensten van het Curaçaohuis, zoals informatie over reisdocumenten en andere praktische informatie.
Lees meer
Informatiebijeenkomst werken in het onderwijs op Curaçao

Informatiebijeenkomst werken in het onderwijs op Curaçao

Ieder jaar komt een delegatie van de schoolbesturen op Curaçao naar Nederland om met kandidaten voor de openstaande vacatures een sollicitatiegesprek te voeren.
Lees meer
Ontvangst Beursalen 2019

Ontvangst Beursalen 2019

Gevolmachtigde Minister van Curaçao, Anthony Begina, heeft namens Minister Alcalá-Wallé de groep Beursalen van dit jaar verwelkomd op luchthaven Schiphol.
Lees meer
Maak kennis met de BGNAA

Maak kennis met de BGNAA

Recentelijk waren vertegenwoordigers van BGNAA op bezoek bij Gevolmachtigde Minister Anthony Begina.
Lees meer
Informatie coronavirus lees meer