(Technische) inkoper

Algemene informatie

Werkgever: Curdin Trading BV
Locatie: Spijkenisse

Over Curdin Trading BV

Curdin Trading BV is een in Spijkenisse gevestigde inkooporganisatie en onderdeel van de Curaçaose overheidsentiteit CDM Holding NV. In de jaren 90 in Curdin Trading BV opgericht met doel om als vooruitgeschoven inkooppost te fungeren voor haar zustermaatschappijen in Curaçao. Op dit moment bedienen wij meer klanten welke gevestigd zijn in het Caribisch gebied en Latijns-Amerika en actief zijn in de maritieme, petrochemische en technische sector.

De functie

Per direct zijn wij zoekende naar een technische inkoper ter uitbreiding van ons team in Spijkenisse. De sollicitant dient minimaal 5 jaar werkervaring te hebben met inkoopprocessen en het optimaliseren van artikelbestanden. Inkoopervaring van producten en diensten benodigd voor de maritieme, petrochemische en/of technische sector is vereist. Omdat wij internationaal opereren is het van belang dat de sollicitant beschikt over goede beheersing van de Engelse en Spaanse taal.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie op basis van een fulltime dienstverband met een salarisindicatie van minimaal € 2.500,00 en maximaal € 3.500,00 bruto per maand. Een vakantietoeslag en een eindejaaruitkering behoren tevens tot de arbeidsvoorwaarden.

Soort dienstverband: Voltijd, Bepaalde Tijd

Interesse?

Stuur een sollicitatiebrief en CV.

Voor meer informatie kunt u bellen naar de heer R. Kroon: 06-34203046.