Anesthesiemedewerker Operatiekamer

Algemene informatie

Werkgever: St. Elisabeth Hospitaal
Locatie: Curaçao

Organisatie

Het St. Elisabeth Hospitaal op Curaçao is een algemeen ziekenhuis met 412 bedden dat primair werkt ten dienste van de Curaçaosche gemeenschap, maar ook zorg verleent aan patiënten van St. Maarten,  de BES eilanden, Aruba en de wijdere regio.
Ons hospitaal is een centrum voor basis- en topklinische zorg dat diagnostisch onderzoek verricht en specialistische medische zorg verleent. De patiënt staat voor ons centraal. Onderwijs en wetenschappelijk onderzoek vormen een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij nemen een voortrekkersrol in ten aanzien van technologische ontwikkelingen en werken voortdurend aan onze positie als topcentrum. Wij verrichten ons werk vanuit de Rooms-katholieke levens-beschouwing.   

Voor onze Operatiekamer zijn wij op zoek naar een Anesthesiemedewerker.

De Operatiekamer van het SEHOS bestaat uit een centrale registratie ruimte, 8 operatiekamers en een verkoeverkamer.

Er worden operaties verricht in alle specialismen, met uitzondering van open hartchirurgie.

Functie-eisen

- Diploma anesthesiemedewerker;

- Positief ingesteld met ondernemende werkhouding;

- Flexibele en creatieve instelling;

- Stressbestendig;

- Teamgeest/collegialiteit

- Wacht- en standbydiensten kunnen draaien.

Wij zoeken enthousiaste, vakbekwame collega’s, die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving, waar gewerkt kan worden aan de verdere uitbouw van de intramurale gezondheidszorg op Curaçao.

Informatie/procedure 

Nadere inlichtingen over de functie kunnen worden verstrekt door mw. M. Mercera-Wawoe, Hoofd Operatiekamer Algemeen op telefoonnummer +599-9-432 1274  of  +599-9-432 1263.

Inlichtingen over onze arbeidsvoorwaarden kunnen worden verstrekt door mw. G.M. Martina, Afdeling Human Resources Management, op telefoonnummer +599-9-432-1158.

Belangstellenden worden verzocht hun schriftelijke sollicitatie inclusief curriculum vitae te richten aan het Hoofd van de afdeling Human Resources Management.