ANIOS Psychiatrie

Algemene informatie

Werkgever: Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis Dr. D.R. Capriles ‘Klinika Capriles’
Locatie: Curaçao

Graag komen wij in contact met geïnteresseerden voor de functie van ANIOS Psychiatrie


Functie
Als basisarts werk je onder leiding van de psychiater en ben je verantwoordelijk voor diagnostiek en het (mede) opstellen van behandelplannen. Je verricht intakes, stelt diagnoses en stelt indicaties. Je draagt bij aan de kwaliteit en innovatie van herstelgerichte zorg en ambulantisering. Samen met collega’s zet jij je in voor toegankelijke zorg voor iedere cliënt die dit nodig heeft. Multidisciplinair werken staat centraal in deze functie, ieder draagt vanuit de eigen expertise bij waarbij samenwerken met de cliënt en diens familie centraal staat.

Klinika Capriles
biedt ambulante, poli– en klinische psychiatrische behandeling en begeleiding en verzorgt de psychiatrische en psychologische behandeling binnen de PAAZ van het Curacao Medical Center. Klinika Capriles maakt deel uit van de Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Curaçao. De kliniek beschikt over een gevarieerd generalistisch en specialistisch behandel aanbod voor volwassen cliënten. Onze kernwaarden: betrokken, bekwaam, betrouwbaar, met oog voor wensen en behoeften van individuele cliënten staan centraal in ons handelen.

Profiel
Je bent recent afgestudeerd als basisarts, je interesse gaat uit naar psychiatrie en verslaving. Je bent enthousiast om bij te dragen aan de omslag naar ambulante zorg. Je werkt prettig samen binnen het multidisciplinair team en met externe betrokkenen. Je beheerst naast het Nederlands en Engels, het Papiaments of je bent bereid dit te leren, beheersing van het Spaans is een pré.

Voor informatie over de functie gelieve contact op te nemen met Roelof Kleppe, medisch directeur/psychiater tel/whatsapp: +5999-6888211 email: rkleppe@ggz.cw

Is dit een baan die jou aanspreekt? En wil jij je kennis verrijken met een Caribische ervaring?
Dan ontvangen wij graag per e-mail  je motivatiebrief en cv, uiterlijk 1 april 2021, gericht aan: Stichting APZ Dr. D.R. Capriles, t.a.v. Saskia van der Meer, Human Resource Manager.

 

 

Informatie coronavirus lees meer