Arts-Microbioloog

Algemene informatie

Werkgever: Analytisch Diagnostisch Centrum
Locatie: Curaçao

Het Analytisch Diagnostisch Centrum (ADC) NV is een toonaangevend laboratorium gevestigd op Curaçao en werkzaam op de eilanden binnen Caribisch Nederland. Als klantgerichte  organisatie zetten wij de belangen van onze patiënten voorop. Met toegewijde specialisten streven wij naar on  ongeëvenaard laboratoriumonderzoek en staan wij garant voor kwaliteit, innovatie en integriteit. Wij zijn het grootste laboratorium van Curaçao, met ruim 170 medewerkers, en wij bieden onze werknemers uitstekend werkgeverschap, opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden. 


DE ORGANISATIE & AFDELING

De afdeling Medische Microbiologie verleent service ten behoeve van patiënten die onder behandeling zijn door specialisten verbonden aan kliniek, polikliniek en spoedeisende hulp en patiënten die behandeld worden door huisartsen, en verloskundigen. Tevens worden diensten verleend in het kader van niet-humane microbiologie (water en levensmiddelen). Het doel van de afdeling is het kwalitatief hoogwaardig te participeren bij de diagnostiek en behandeling van infectieziekten en bij het bestrijden van ziekenhuisinfecties. De afdeling Medische Microbiologie heeft hiertoe het volledige pakket aan bacterio-, viro -, sero-, myco- en parasitologische technieken in huis. De afdeling verleent niet alleen services op Curaçao, maar levert ook in de regio hoogstaand kwalitatieve dienstverlening op het gebied van medische microbiologie.

DE FUNCTIE
Als Arts-Microbioloog levert u vanuit het vakgebied een bijdrage aan het algemeen strategisch beleid. U draagt zorg voor basis en topreferentie diagnostiek en adviseert over de behandeling van patiënten. U adviseert onder andere volksgezondheidsinstanties alsmede over het microbiologisch testen van eet– en drinkwaren. U ontwikkelt, verbetert en ondersteunt nieuwe methoden en technieken en vertaalt en implementeert deze naar nieuwe medische protocollen. Tevens stelt u meerjaren onderzoekspogramma’s op, rekening houdend met capaciteit, budgetten en speerpunten in het beleid en onderzoek en draagt u zorg voor het opstellen en onderhouden van procedures conform het kwaliteitsysteem. De werkzaamheden worden op meerdere locaties in Curacao, BESeilanden en regio uitgevoerd.

UW PROFIEL
U bent BIG en RGS geregistreerd arts microbioloog met een flexibele professionele attitude. U bent inzetbaar over de volle breedte van het medisch microbiologische vakgebied. U heeft ervaring met complexe behandelingen en diagnostiek in een multidisciplinaire omgeving en ervaring met het adviseren in multidisciplinair behandelteams. U beschikt over analytisch denkvermogen en leidinggevende vaardigheden. U bent cultuur sensitief, integer, resultaatgericht, een teamplayer en u heeft uitstekende interpersoonlijke-, advies- en communicatieve vaardigheden.

Salaris– en arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een marktconform salaris- en arbeidsvoorwaardenpakket aan en een uitdagende functie in een dynamische organisatie.

Sollicitatieprocedur
e en informatie
Voor inlichtingen over de functie kunt u contact opnemen met mevr. L. Virginia—Cova, tel.: (+5999) 4345127.

Uw motivatiebrief en CV kunt u versturen t.a.v. mevr. M. Keli—Cicilia, Human Resource Manager.