Assessment Consultant Balance Assessment & Organization Development

Algemene informatie

Werkgever: Balance Assessment & Organization Development
Locatie: Curaçao

De organisatie
Balance Assessment & Organization Development is een organisatie adviesbureau gevestigd op Curaçao en werkzaam in het gehele Caribische gebied. Onze klanten adviseren wij op het brede terrein van HRM en strategie, organisatie- en beleidsontwikkeling. Binnen de assessmentpraktijk helpen wij organisaties met het zorgvuldig selecteren van nieuwe medewerkers en het ontwikkelen van het aanwezige talent.


De functie
Vanwege de toenemende groei van onze assessmentpraktijk zijn we op zoek naar een professional die ons assessment team kan versterken. Als consultant binnen de assessmentpraktijk ontwikkel en voer je assessments uit. Vaak als onderdeel van selectietraject maar ook als onderdeel van persoonlijke- of team ontwikkeltrajecten. Daarnaast help je mee om het assessment product samen met je collega’s te optimaliseren en de assessmentpraktijk verder uit te bouwen. Je takenpakket is zeer divers; we verwachten ook dat je onze klantrelaties koestert en mee helpt uitbouwen.


Het profiel
Je bent geïnteresseerd in de menselijke natuur. Wat mensen drijft, boeit jou. Een onderzoekende, doortastende aanpak combineer je met goed luisteren. Zorgvuldig, gedreven en loyaal aan de klant en het team. Je bevindingen weet je schriftelijk en mondeling op heldere wijze te vertalen. Je beschikt over zelfkennis en een groot bewustzijn van de invloed van je eigen gedrag op je omgeving. Zelfstandigheid, pro activiteit en een groot verantwoordelijkheidsgevoel zijn kenmerkend voor jou. Daarnaast beschik je over een gezonde dosis humor en een positieve en leergierige instelling.


Functie eisen

  • Afgeronde master in de richting van (arbeids- en organisatie) psychologie
  • Analytisch sterk
  • Zelf startend en enthousiast
  • Organisatorisch vermogen
  • Proactief, probleemoplossend en doortastend
  • Accuraat in administratieve processen
  • Vloeiend in Nederlands en Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Beheersing van Spaans en/of Papiaments is een pre
  • 1-2 jaar werkervaring in het werkveld van assessments is een pre


Procedure
Geïnteresseerden kunnen hun CV en motivatiebrief opsturen.
Na ontvangst van je sollicitatie nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

Vragen kunnen per e-mail gesteld worden aan Chryssanti Julian via julian@balancecaribbean.com.

 

 

Informatie coronavirus lees meer