Bedrijfsarts, Verzekeringsarts of Arts SVB

Algemene informatie

Werkgever: SVB Curaçao
Locatie : Curaçao

De Sociale Verzekeringsbank (SVB) Curaçao is belast met de uitvoering van verschillende Landsverordeningen op het gebied van de Sociale Verzekeringen.

Voor de afdelingen Medische uitzendingen(MU) en Arbeid &Gezondheid(A&G) is de SVB op zoek naar een Bedrijfsarts, Verzekeringsarts of Arts

Afdeling A&G

Bij de afdeling A&G zijn de artsen verantwoordelijk voor zowel de begeleiding en beoordeling van ziekteverzuim als advisering op zorggebied. Wij zoeken een enthousiaste arts die het vak in de volle breedte wilt uitoefenen en naast verzuimbegeleidingen en re-integratie ook interesse heeft in advisering op zorggebied.

Afdeling MU

Bij de afdeling MU zijn de artsen verantwoordelijk voor zowel advisering betreffende zorginkoop in buitenland als beoordelen van uitzendingsindicatie en restituties, follow up van patiënten in het buitenland en kostenbeheersing middels materiële controle. Wij zoeken een enthousiaste arts met klinische ervaring om ons medisch team te ondersteunen in de verschillende taken, en die specifieke interesse heeft in doelmatigheidscontrole van geleverde zorg in het buitenland.

 Profiel

De voorkeur gaat uit naar een bedrijfsarts of verzekeringsarts of een ervaren arts  die interesse heeft in ziektekosten met affiniteit voor beleid, advies en management.

U beschikt over goede contactuele en communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse, Spaanse en Engelse taal en bij voorkeur Papiaments. U heeft een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, toont initiatief, bent een teamplayer en heeft kennis van geautomatiseerde systemen.

Informatie

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met:

  • Afdeling MU: Mw. J. Ramirez of Mw. S. Gijsbertha op tel. 05999-434 4496 of 05999-434 4498.
  • Afdeling A&G: Mw. K. ten Holt-Suiters of Mw. P. Jhingoeri op tel. 05999-434 4257 of 05999-434 4254.

Procedure

Stuur uw schriftelijke sollicitatie en CV naar de afdeling HRM, Mw. P. Lambertina