Chief Financial Officer FKP

Algemene informatie

Werkgever: Fundashon Kas Popular
Locatie: Curaçao

Vereisten

Opleidingsniveau: wo

Fundashon Kas Popular (FKP) is een maatschappelijk ondernemende wooncorporatie die medeverantwoordelijk is voor het voorzien in de volkshuisvestingsnoodzaak en -behoeften van de gemeenschap van Curaçao op basis van de woonvisie van de overheid. Ook worden vereiste investeringen gepleegd om effectief en efficiënt te voorzien in deze maatschappelijke basisbehoefte. Deloitte Dutch Caribbean zoekt voor FKP naar geschikte kandidaten voor de functie van Chief Financial Officer


De functie
De Chief Financial Officer vormt samen met de Managing Director de Raad van Bestuur en bent u mede verantwoordelijk voor de algehele functionering, bedrijfsvoering en aansturing van FKP. U bent verantwoordelijk voor de implementatie en uitvoering van het financieel beleid, de financiële bedrijfsvoering en begrotingscyclus van FKP en haar dochterondernemingen. Tevens bent u verantwoordelijk voor de aansturing van de bedrijfsonderdelen Corporate Risico Management, Krediet Management, Audit & Compliance, ICT, Juridische Zaken, Facilitair Management en Office Support ten behoeve van de realisatie van de gestelde doelstelling op deze gebieden.


Uw profiel
U beschikt over een academische opleiding op financieel management gebied. U beschikt over minimaal 10 jaar relevante werkervaring waarvan minimaal 5 in een soortgelijke leidinggevende positie. U heeft aantoonbare ervaring op het gebied van cashflow management, investeringsmanagement en risico management. U beschikt over substantiële ervaring met het opstellen en management van begrotingscycli en financiële verslaglegging conform algemene audit en compliance eisen. U bent goed op de hoogte van relevante ontwikkelingen, activiteiten en kansen in de regio. U bent een inspirerend leider en rolmodel en u beschikt over overtuigingskracht, accuratesse en goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels, Nederlands en Papiaments.


Het aanbod
FKP biedt de kans om een positieve bijdrage te leveren aan de sociale -, maatschappelijke - en economische ontwikkeling en welzijn (verbetering van de kwaliteit van het leven en veiligheid) van de Curaçaose gemeenschap. Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket is onderdeel van het aanbod.


Procedure
Voor meer informatie over FKP zie: www.fkp.cw

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Cherissa Koko, Manager Human Capital Consultancy, Learning & Assessments bij Deloitte Dutch Caribbean via telefoonnummer (+5999) 685- 4831.

U kunt uw sollicitatiebrief en CV vóór 13 april aanstaande mailen.
U ontvangt binnen drie werkdagen een ontvangstbevestiging.
Een assessment en een integriteitsonderzoek maken deel uit van de selectieprocedure.
Uw sollicitatie wordt vertrouwelijk behandeld.

 

 

Informatie coronavirus lees meer