Coördinator afdeling Opname (shortstay)

Algemene informatie

Werkgever: Stichting APZ Dr. D.R. Capriles
Locatie: Curaçao

Vereisten

Opleidingsniveau: HBO

Organisatie
Klínika Capriles maakt deel uit van de Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Curaçao (GGz Curaçao). Uitgaande van onze kernwaarden betrokkenheid, bekwaamheid en betrouwbaarheid, vormt het statement "Samen werken aan groei en herstel" de leidraad voor al het handelen binnen GGz Curaçao. Werken bij één van de GGz Curaçao instellingen betekent uitgedaagd en gemotiveerd worden om het beste uit jezelf te halen, met ruimte voor ontwikkeling en groei. Graag komen wij in contact met kandidaten voor de functie coördinator afdeling opname (shortstay).

Functie
Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de zorg op jouw afdeling. Samen met je teamleiders geef je leiding aan de afdeling (30 fte) . Het verder ontwikkelen en innoveren van gastvrije opname, veilige crisisinterventie en rehabilitatiegerichte behandeling uitgaande van de zorgvisie, kwaliteitseisen en financiële kaders zijn belangrijke taken waar je als coördinator van Shortstay je aandacht aan zult geven. Je werkt nauw samen met psychiaters en psychologen en weet optimale afstemming binnen het multidisciplinair team te bereiken.

Profiel
Wij zoeken een ervaren leidinggevende die als people manager in staat is collega’s te inspireren om samen vorm te geven aan de uitdagingen waar de afdeling voor staat. Je hebt een HBO werk-denkniveau en beschikt over ruime kennis en ervaring met acute psychiatrie en kortdurende behandeling. Je hebt aantoonbare resultaten bereikt met verander– en kwaliteitsmanagement en bent oplossingsgericht ingesteld. Je hebt ervaring in het werken in een multiculturele omgeving en inzicht in de Curaçaose cultuur. Je beheerst naast het Nederlands en Engels, het Papiaments of je bent bereid dit te leren.

Wil je meer informatie over de functie?
Neem dan contact op met Tineke Alberts, Manager Zorg, tel. +5999-7374700 #144
email: talberts@ggz.cw
Meer informatie tref je aan op www.ggz.cw/nl/klinika-capriles

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je motivatiebrief en cv uiterlijk 15 juni a.s. aan: Stichting APZ, Dr. D.R. Capriles, t.a.v. Saskia van der Meer, Human Resource Manager.

 

 

Informatie coronavirus lees meer