Docenten/leerkrachten voor AGO, VSBO, SBO en HAVO/VWO

Algemene informatie

Werkgever: Dienst Openbare Scholen
Locatie: Curaçao

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (O.W.C.S.) zet zich in voor het waarborgen van voorzieningen zodat alle inwoners van het Land Curaçao gelijke mogelijkheden hebben om zich ten volle te ontwikkelen en uit te groeien tot volwaardig persoon die vanuit hun potentie constructief kunnen participeren en bijdragen aan de economische en algemeen maatschappelijke ontwikkeling van de gemeenschap.

De Dienst Openbare Scholen (D.O.S.) is onderdeel van het Ministerie van OWCS. De dienst is belast met het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van het Onderwijsbeleid van het Ministerie van OWCS. Tevens houdt de dienst toezicht op de drieëndertig (33) onder haar ressorteerden openbare scholen.
De DOS is voor het schooljaar 2021/2022 op zoek naar docenten/leerkrachten voor AGO (Arbeidsgericht Onderwijs), VSBO, SBO en HAVO/VWO:

Nederlands 1e en 2e graads

Frans 1e en 2e graads

Economie 1e en 2e graads

Aardrijkskunde 1 graads

Mens & Maarschappij 1e en 2e graads 

Wiskunde 1e en 2e graads

Informatica 1e en 2e graads

Bouwtechniek 2e graads

Elektrotechniek 2e graads

Ecogroen 2e graads

Koude techniek 2e graads

Textiel (confectie) 2e graads

Consumptieve techniek 2e graads.

Overige functie eisen:
1. Erkende bevoegdheid voor het gevraagde vak;
2. Papiaments en Nederlands beheersen of bereid zijn een cursus te volgen;
3. Flexibel en stressbestendig;
4. Relevante ervaringsjaren

 

Informatie: 
Voor meer informatie m.b.t. de functies kunt u onder vermelding van sollicitatie schooljaar 2021/2022 per mail contact opnemen met mw. C. Obispa, emailadres: catharina.obispa@gobiernu.cw.

 

Solliciteren:
Stuur uw sollicitatiebrief t.a.v. dhr. drs. R.G. Römer, HvD a.i. Dienst Openbare Scholen, inclusief motivatie en curriculum vitae onder vermelding van sollicitatie schooljaar 2021/2022, per mail.

 

 

Informatie coronavirus lees meer