Docenten/trainers Kla pa Turismo

Algemene informatie

Werkgever: CHATA
Locatie: Curaçao

 

De Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA) is één van de grootste  horeca- en toerisme verenigingen in het Caribisch gebied en vertegenwoordigt, beschermt, promoot, informeert en begeleidt haar leden om hen in staat te stellen hun zakelijke doelstellingen te bereiken.

De hospitality sector van Curaçao heeft goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers nodig en daarom start CHATA het project Kla pa Turismo. In totaal 300 deelnemers kunnen gaan deelnemen aan een praktijkgerichte training waarbij opleiding en werken in een leerbedrijf worden gecombineerd.

Voor dit project in CHATA op zoek naar meedere docenten/trainers, parttime en fulltime, die inzetbaar zijn voor toerisme geralateerde opleidingen.

Bent u met ingang van januari 2020 beschikbaar, heeft u didactische ervaring en werkervaring in de branche?
Wij zijn op zoek naar zowel vakinhoudelijke docenten als ervaren trainers voor sociale vorming en communicatie.
Na een lesperiode van één tot vier weken gaan de deelnemers in de praktijk aan de slag onder begeleiding van een ervaren medewerker van het bedrijf, een jobcoach en de vakdocent.
De vakdocent bezoekt deelnemers regelmatig op locatie en verzorgt het merendeel van de 'terugkomdagen' waarop aanvullende lessen worden gegeven en er ruimte is voor begeleiding en reflectie.
Examens en lesmateriaal worden verzorgd door vakinhoudelijke organisatie zoals de Stichting Horeca Vakonderwijs (SVH).
U ontvangt instructies over het programma en gaat deel uitmaken van een dynamisch projectteam.
Heeft u aantoonbaar ervaring in een dergelijk project binnen uw vakgebied en schakelt u gemakkelijk tussen Papiaments, Engels en Nederlands binnen de beroepscontext?
Dan nodigen wij u gaarne uit te solliciteren!

Stuur uw gegevens en motivatie per e-mail op en vermeld duidelijk voor welke opleiding/vakken u inzetbaar bent.

Voor meer informatie bel CHATA: (+5999)4651005.

 

 

Informatie coronavirus lees meer