Informatiebijeenkomst werken in het onderwijs op Curaçao

Ieder jaar komt een delegatie van de schoolbesturen op Curaçao naar Nederland om met kandidaten voor de openstaande vacatures een sollicitatiegesprek te voeren.

Informatiebijeenkomst werken in het onderwijs op Curaçao

Daarnaast wil de delegatie graag de huidige studenten van de lerarenopleidingen (van alle jaren) en alumni ontmoeten om hen te informeren over huidige en toekomstige vacatures op het eiland en vragen te beantwoorden.

Dit is een interessante gelegenheid voor studenten afkomstig van de Caribisch-Nederlandse eilanden, maar ook andere Nederlandse studenten en alumni, om informatie te krijgen en van gedachten te wisselen over:

  • De mogelijkheden op een baan in het onderwijs op Curaçao. Wat zijn de tekortvakken? Welke veranderingen staan op stapel in het onderwijs?
  • Voorwaarden voor emigratie en remigratie (reis, vestiging)
  • Een baan voor 1-3 jaar (contractanten)
  • Hoe kan ik contact houden met de schoolbesturen? Etc.

Het studentenplatform voor Caribisch-Nederlandse studenten HVANTI nodigt daarom samen met de lerarenopleiding van de Hogeschool van Amsterdam bovenstaande studenten, op verzoek van de gezamenlijke schoolbesturen, uit voor de bijeenkomst op:

Donderdag 27 februari 2020 van 16.30-18.00 uur in zaal 1A40 (1e verdieping)
WIBAUTHUIS (WBH), Wibautstraat 3b, 1091 GH Amsterdam

Uitstappen Metrohalte Weesperplein vanaf Centraal station of Metrohalte Wibautstraat vanaf Amstelstation

Aanmelden vooraf is niet noodzakelijk. Voor meer informatie, kunt u contact opnemen met Hanneke Stasse via J.M.Stasse@hva.nl.

 

29 januari 2020

Informatie coronavirus lees meer