Ervaren allround slager

Algemene informatie

Werkgever: Van den Tweel Caribbean
Locatie: Curaçao

Organisatie
Van den Tweel Caribbean heeft op Curaçao, Bonaire en Aruba in totaal 5 supermarkten en twee groothandels. Met een groot aanbod van kwalitatief goede producten zorgt Van den Tweel Caribbean voor veel winkelplezier voor haar klanten. Onze medewerkers dragen sterk bij aan ons succes. Wij hebben ter versterking en uitbreiding van ons team op Curaçao momenteel een vacature voor een ervaren allround commercieel slager.

 

De functie
Tijdens je dagelijkse werkzaamheden draag je zorg voor onder meer het helpen bestellen en inspecteren van vlees alsmede het snijden, trimmen, uitbenen, binden en het malen van vlees in onze slagerij. Daarbij voorzie jij klanten van kwalitatief vlees en verse vleesproducten en je adviseert klanten bijvoorbeeld op het gebied van het bewaren, bereiden en koken van vlees en het inschatten van benodigde hoeveelheden. Je maakt instrumenten en werkoppervlaktes schoon en ziet toe op voedselveiligheid en hygiëne. Samen met je collega’s zorg je voor een aantrekkelijke slagerijafdeling en zorg je ervoor dat er altijd voldoende producten aanwezig zijn en dat deze perfect gepresenteerd worden. Het betreft een fulltime functie.

 

Vereisten
Voor deze vacature zoeken wij een ervaren Allround Slager die klantvriendelijk, zelfstanding en flexibel is en veel waarde hecht aan details. Een afgeronde slagersvakopleiding is een vereiste evenals ervaring in een ambachtelijke slagerij. Je hebt kennis van voedselveiligheid, bent communicatief vaardig en bent een echte teamspeler. Je beschikt over uitstekende productkennis en staat ervoor open om steeds nieuwe dingen te blijven leren.

 

Procedure
Je kunt je sollicitatiebrief en curriculum vitae zo spoedig mogelijk per e-mail opsturen onder vermelding van Vacature Slager (november 2020).

Een referentiecheck maakt deel uit van de selectieprocedure.

 

 

Informatie coronavirus lees meer