General Manager

Algemene informatie

Werkgever: Medicosmetics
Locatie: St. Maarten

Vereisten

Opleidingsniveau: mbo+

Het bedrijf
Medicosmetics St. Maarten N.V. levert zorg en medische hulmiddelen op basis van een contract met SZV, de lokale sociale verzekeraar op St. Maarten. Daarnaast levert Medicosmetics onder meer farmaceutische artikelen aan apotheken en aan het ziekenhuis. Het bedrijf is gevestigd op St. Maarten en heeft momenteel 8 medewerkers in dienst. Medicosmetics heeft de ambitie om de huidige activiteiten in de toekomst verder uit te bouwen, onder meer middels het vergroten van het assortiment.

De functie
Als General Manager ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen het bedrijf en stuur je de medewerkers aan. Je draagt als General Manager sterk bij aan een prettige werksfeer op kantoor en aan teamwork. Samen met de Directie ontwikkel je het toekomstbeleid voor de organisatie en maak je op grond daarvan concrete plannen. Je draagt na accordering zorg voor de uitvoering ervan. Je onderhoudt interne en externe contacten - onder meer met (potentiële) cliënten waaronder de SZV en leveranciers - en zorgt daarbij voor een optimale kwaliteit van interne en externe dienstverlening alsmede naleving van alle contractuele afspraken en van toepassing zijnde wet- en regelgeving. Als General Manager werk je de komende jaren onder meer aan het verder verbeteren van de klantentevredenheid. Je rapporteert aan de Directie.

Het profiel
Voor deze functie zoeken wij een zelfstandige, proactieve, en oplossingsgerichte professional die in staat is om op positieve wijze leiding te geven aan anderen. Iemand die zakelijk inzicht heeft en prettig en flexibel in de omgang is. De kandidaat heeft ervaring in het motiveren, begeleiden en managen van personeel en is beschikbaar om regelmatig te reizen (voornamelijk) tussen de Caribische eilanden. Daarbij moet de juiste kandidaat beschikken over:

  • Een afgeronde MBO+ opleiding op het gebied van bijvoorbeeld Management.
  • Enige financieel-administratieve kennis.
  • Beheersing van Microsoft Office.
  • Uitstekende communicatieve eigenschappen.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal. Beheersing van het Nederlands en indien mogelijk ook het Frans en Spaans is een pre.

De procedure
Je kunt ons je sollicitatiebrief en CV zo spoedig mogelijk sturen o.v.v. ‘Vacature General Manager’ via email.

 

 

Informatie coronavirus lees meer