GZ-psycholoog

Algemene informatie

Werkgever: De Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Curaçao
Lokatie: Curaçao

De functie
Als GZ-psycholoog ben je hoofdbehandelaar van de klinische afdeling voor (jong) volwassen cliënten die met een juridische maatregel zijn opgenomen (forensisch profiel). Ook behandel je cliënten van verwante afdelingen met complexe psychiatrische problematiek waar verslaving veelal deel van uitmaakt en voer je in overleg ook poliklinische behandelingen uit. Je hoofdtaken zijn het uitvoeren van diagnostiek en behandeling, zowel individuele behandeltrajecten als groepsbehandeling. Vastlegging, registratie en beheer van de dossiers. Het adviseren van de rechtbank op basis van diagnostiek, risicotaxatie en delict analyses. Toezien op de interne afstemming binnen het multidisciplinaire team en bijdragen aan beleid.

Profiel
Wij zoeken een GZ-psycholoog BIG en/of Orthopedagoog -Generalist NVO met kennis van en ervaring in de forensische psychiatrie, aangevuld met kennis van Cognitieve Gedragstherapie, motiverende gespreksvoering, verslavingszorg en agressieregulatie. Kennis van diagnostiek en behandeling van psychotische problematiek en/ of licht verstandelijke beperkingen is een pre. Gezien het spanningsveld waarin behandeling in forensisch kader zich afspeelt, ben je goed in staat meerzijdige partijdigheid vorm te geven. Je kunt goed functioneren in een multidisciplinair team en bent oplossingsgericht, je richt je op ontwikkeling, verbetering en resultaat. Je hebt ervaring in het werken in een multiculturele omgeving en hebt kennis van de Curaçaose taal, cultuur en instituties.

De organisatie
Klínika Capriles maakt deel uit van de Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Curaçao (GGz Curaçao). Uitgaande van onze kernwaarden betrokkenheid, bekwaamheid en betrouwbaarheid, vormt het statement "Samen werken aan groei en herstel" de leidraad voor al het handelen binnen GGz Curaçao. Werken bij één van de GGz Curaçao instellingen betekent uitgedaagd en gemotiveerd worden om het beste uit jezelf te halen, met ruimte voor ontwikkeling en groei.

Informatie/procedure
Voor informatie over de functie gelieve contact op te nemen met drs. Erik Stolk, beleidspsycholoog, tel/whatsapp: +5999- 6651321 of email: estolk@ggz.cw.

Schriftelijke sollicitatie uiterlijk 8 juli a.s. richten aan: Stichting APZ Dr. D.R. Capriles, t.a.v. Saskia van der Meer, MBA, Human Resource Manager

 

 

Informatie coronavirus lees meer