Hartcatherisatie-verpleegkundigen/laboranten Cardiologie

Algemene informatie

Werkgever: St. Elisabeth Hospitaal
Locatie: Curaçao

Organisatie

Het St. Elisabeth Hospitaal op Curaçao is een algemeen ziekenhuis met 412 bedden dat primair werkt ten dienste van de Curaçaosche gemeenschap, maar ook zorg verleent aan patiënten van St. Maarten,  de BES eilanden, Aruba en de wijdere regio.
Ons hospitaal is een centrum voor basis- en topklinische zorg dat diagnostisch onderzoek verricht en specialistische medische zorg verleent. De patiënt staat voor ons centraal. Onderwijs en wetenschappelijk onderzoek vormen een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij nemen een voortrekkersrol in ten aanzien van technologische ontwikkelingen en werken voortdurend aan onze positie als topcentrum. Wij verrichten ons werk vanuit de Rooms-katholieke levens-beschouwing.   

Voor de functiegroep Cardiologie zijn wij op zoek naar twee Hartcatherisatie-verpleegkundigen/laboranten (full time 40 uren)

De Hartcatherisatiekamer (HCK) vormt een onderdeel van de afdeling cardiologie van het Sint Elisabeth Hospitaal en houdt zich bezig met Interventie Cardiologie (invasieve cardiologische diagnostiek en dotterbehandelingen van de kransslagaders) en Elektrofysiologie (diagnostiek en behandeling van hartritme stoornissen waaronder het implanteren van pacemakers en inwendige defibrillatoren).

Functie-eisen

- Verpleegkundige opleiding niveau 4 of 5 met diploma Interventielaborant/Hartcatheterisatie;
- Goede contactuele en communicatieve vaardigheden;
- Volgen van ontwikkelingen in het vakgebied en het op peil houden van vakkennis i.v.m. het karakter van zorg;
- Klant en service gerichte instelling;
- Teamgeest/collegialiteit;
- Kennis van het Nederlands en Engels is een pré;
- bereid te werken in onregelmatige diensten en/of op ongelegen uren.

 

Wij zoeken                           
Enthousiaste, vakbekwame collega’s, die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken. Je bent een flexibel en stressbestendig. Je toont eigen initiatief en hebt een proactieve houding. Je hebt sterke interesse in het cardiologisch vakgebied (Hart voor het Hart). Daarnaast ben je klantvriendelijk en accuraat.

Informatie/procedure

Nadere inlichtingen over de functie kunnen worden verstrekt door: mw. M. Martina, Hoofd CSCU, op telf.nummer +599-9-462-4900 ext. 3068 of 2102 of mw. M. Bouwense, Teamleider HCK, ext. 2109.

Inlichtingen over de voorwaarden worden verstrekt door mevr. G.Martina, afdeling Human Resources Management, op telefoonnummer +599-9-432-1158.

Belangstellenden worden verzocht hun schriftelijke sollicitatie inclusief Curriculum Vitae te richten aan het Hoofd van de afdeling Human Resources Management.