Kinder- en jeugdpsycholoog

Algemene informatie

Werkgever: Yudaboyu
Locatie: Curaçao

Vereisten

Opleidingsniveau: wo

Bij het Centrum voor Kinder- en Jeugdpsychiatrie 'Yudaboy' op Curaçao hebben wij ee vacature voor een Kinder- en jeugdpsycholoog.

Functie
Je hoofdtaken zijn het uitvoeren van diagnostiek en behandeling in zowel individuele- als groepsbehandelingen. Je werkt nauw samen met ouders of andere betrokkenen. Je neemt psychologische tests af en geeft richtlijnen aan de test-assistent. Je ziet mede toe op de interne afstemming binnen het multidisciplinair team en draagt bij aan beleid.

Yudaboyu
is een Kinder- en Jeugd Psychiatrisch Centrum, met een polikliniek en maakt deel uit van de Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Curaçao en beschikt over een gevarieerd generalistisch en specialistisch behandel aanbod voor kinderen, jongeren en hun omgeving waarbij sprake is van psychiatrische, ontwikkelings-, emotionele en/of gedragsproblemen. Er wordt gewerkt vanuit een multidisciplinair team. Onze kernwaarden: betrokken, bekwaam, betrouwbaar met oog voor wensen en behoeften van individuele cliënten en het systeem, staan centraal in ons handelen.

Profiel
Je hebt een afgeronde academische opleiding psycholoog K&J. Je bent vaardig in het hanteren van diverse behandelmethodieken zoals cognitieve therapie, systeemtherapie, speltherapie en/of EMDR. Je bent vaardig in het afnemen van psychologische testen en je hebt een diagnostiek aantekening. Je kunt goed functioneren in een multidisciplinair team en bent oplossingsgericht, gericht op ontwikkeling, verbetering en resultaat. Je beheerst naast het Nederlands en Engels, het Papiaments of je bent bereid dit te leren, beheersing van het Spaans is een pré.

Informatie
Voor nadere informatie kun je contact opnemen met drs. Karin Hermans, kinder- en jeugdpsychiater, directeur Yudaboyu, tel. +5999-7389551 email: kmehermans@ggz.cw

Is dit een baan die jou aanspreekt?
Dan ontvangen wij graag per e-mail jouw motivatiebrief en cv, uiterlijk 14 mei 2021, gericht aan Stichting APZ Dr. D.R. Capriles t.a.v. Saskia van der Meer, Human Resource Manager.

 

 

Informatie coronavirus lees meer