Leerkracht Nederlands 1e graad

Algemene informatie

Werkgever: Dienst Openbare Scholen
Locatie: Curaçao

Het Ministerie van Onderwijs, Wetenschap, Cultuur en Sport (O.W.C.S.) zet zich in voor het waarborgen van voorzieningen zodat alle inwoners van het Land Curaçao gelijke mogelijkheden hebben om zich ten volle te ontwikkelen en uit te groeien tot volwaardig persoon die vanuit hun potentie constructief kunnen participeren en bijdragen aan de economische en algemeen maatschappelijke ontwikkeling van de gemeenschap.

De Dienst Openbare Scholen (D.O.S.) is onderdeel van het Ministerie van OWCS. De dienst is belast met het voorbereiden, ontwikkelen en implementeren van het Onderwijsbeleid van het Ministerie van OWCS. Tevens houdt de dienst toezicht op de drieëndertig (33) onder haar ressorteerden openbare scholen.

De DOS is voor het schooljaar 2020/2021 op zoek naar een leerkracht Nederlands, eerste graad.

Overige functie eisen:
1. Erkende bevoegdheid voor het gevraagde vak;
2. Papiaments en Nederlands beheersen of bereid zijn een cursus te volgen;
3. Flexibel en stressbestendig;
4. Relevante ervaringsjaren.

 

Informatie:
Voor meer informatie m.b.t. de functies kunt u contact opnemen met de Human Resource afdeling op telefoonnummer (+5999)4666-111.

 

Solliciteren:
Stuur uw sollicitatiebrief inclusief motivatie en curriculum vitae, t.a.v. dhr. R. Römer, Wnd. Hoofd van Dienst Openbare Scholen, per e-mail, onder vermelding van sollicitatie schooljaar 2020/2021.

 

 

 

Informatie coronavirus lees meer