medewerker analyse

Algemene informatie

Werkgever: Medical Laboratory Services
Locatie: Curaçao

Vereisten

Opleidingsniveau: MBO

Medical Laboratory Services (MLS) te Curaçao biedt als privé instelling sinds 1 december 1992 toegang tot de hoogste kwaliteit en service op het gebied van laboratoriumdiagnostiek. MLS streeft ernaar een toonaangevende en dynamische organisatie te zijn op het gebied van laboratoriumzorg op Curaçao. Sinds 1 november 2012 is MLS geaccrediteerd door de Nederlandse RVA conform ISO 15189. 
Medical Laboratory Services is in de afgelopen jaren flink uitgebreid en beschikt naast het Hoofdkantoor te Suikertuintje over 12 filialen (priklocaties) verspreid over geheel Curaçao.
Laboratoriumuitslagen, hetzij klinisch, chemisch, of anderzijds radiologisch, spelen een uiterst belangrijke rol bij het diagnosticeren en behandelen van een ziekte of aandoening.
Ons laboratorium is voorzien van de meest moderne apparatuur en geautomatiseerde instrumenten. 
Doordat MLS voortdurend investeert in het (bij)scholen van haar personeel,  kunt u ervan verzekerd zijn dat de  testen en de daaruit voortvloeiende uitslagen volgens de nieuwste, ‘state-of-the-art’ inzichten worden uitgevoerd en geïnterpreteerd.

De analist zorgt ervoor dat de apparatuur goed wordt onderhouden. Dagelijkse controle praktijken volgens internationale standaarden garanderen betrouwbare en accurate uitslagen binnen een redelijke tijd, zodat indien nodig behandeling zonder enig tijdverlies kan starten.

Functieomschrijving

Als medewerker analyse (fulltime 40 uur p/w) ben je verantwoordelijk voor het produceren van uitslagen van uitgevoerde laboratoriumonderzoeken conform de geldende afspraken en voorschriften (SOP’s). Verder verricht je werkzaamheden op de afdeling Pre- analyse zoals het verzamelen van monsters voor testen en bereid je lab- apparatuur voor. Gedurende de analyse voer je kwaliteitscontroles uit en voer je analyses uit op patiëntmonsters. Bij de Post-analyse stel je de aanvrager op de hoogte van afwijkende resultaten en vergaar je computer print outs van afgeronde analyses om vast te stellen of de testen juist gevalideerd zijn.

Je hebt:
• Minimaal MBO/MLO opleiding Klinische Chemie en Hematologie
• Uitstekende vaktechnische beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Het beheersen van andere talen waaronder het Papiamento is een pré.

Je bent:
• Zorgvuldig, zelfstandig, flexibel en klantgedreven
• Teamplayer en stressbestendig

Informatie/procedure
Voor meer informatie over MLS zie: www.mlscuracao.com

Je schriftelijke sollicitatie voorzien van CV kun je richten aan: Medical Laboratory Services, afdeling HRM.