Neonatologie verpleegkundigen Sehos

Algemene informatie

Werkgever: St. Elisabeth Hospitaal
Locatie: Curaçao

Vereisten

Opleidingsniveau: hbo

 Organisatie

Het St. Elisabeth Hospitaal op Curaçao is een algemeen ziekenhuis dat primair werkt ten dienste van de Curaçaosche gemeenschap, maar ook zorg verleent aan patiënten van de overige Antilliaanse eilanden, Aruba en de wijdere regio.
Ons hospitaal is een centrum voor basis- en topklinische zorg dat diagnostisch onderzoek verricht en specialistische medische zorg verleent. De patiënt staat voor ons centraal. Onderwijs en wetenschappelijk onderzoek vormen een belangrijk onderdeel van ons werk. Wij nemen een voortrekkersrol in ten aanzien van technologische ontwikkelingen en werken voortdurend aan onze positie als topcentrum. Wij verrichten ons werk vanuit de katholieke levens-beschouwing. 
    

Voor onze Kinderafdeling zijn wij op zoek naar Neonatologie verpleegkundigen

Opleidingseisen:

  • Diploma A-verpleegkundige of HBO-v
  • Diploma specialisatie Neotatologie

 Functie-eisen:

  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
  • Enthousiast en positief ingesteld;
  • Goede sociale vaardigheden;
  • Flexibele en creatieve instelling;
  • Stressbestendig;
  • Teamgeest/collegialiteit.
     

Wij zoeken enthousiaste, vakbekwame collega’s, die zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving, waar  gewerkt kan worden aan de verdere uitbouw van de intramurale gezondheidszorg op Curaçao.

Informatie/procedure

Nadere inlichtingen over de functie kunnen worden verstrekt door mw. G. Lynch, Teamleider Neonatologie, op telefoonnummer +599-9 432 1369 / +599-9 432 1569 of +599-9 529 1140.

Inlichtingen over onze aantrekkelijke uitzend- en arbeidsvoorwaarden kunnen worden verstrekt door mw.G.M. Martina, Afdeling Human Resources Management, op telefoonnummer +599-9-432-1158.

Belangstellenden worden verzocht hun schriftelijke sollicitatie inclusief curriculum vitae te richten aan het Hoofd van de afdeling Human Resources Management