Psychiater Klinika Capriles

Algemene informatie

Werkgever: Stichting APZ Dr. D.R. Capriles
Locatie: Curaçao

Functie
Als psychiater speel je een belangrijke rol in het borgen en verder ontwikkelen van de specialistische behandeling en lever je een actieve bijdrage aan de kwaliteit en innovatie van herstelgerichte zorg en ambulantisering. Samen met collega’s zet jij je in voor toegankelijke zorg voor iedere cliënt die dit nodig heeft. Multidisciplinair werken staat centraal in deze functie, ieder draagt vanuit de eigen expertise bij waarbij samenwerken met de cliënt en diens familie centraal staat.

Profiel
Je bent een psychiater met passie voor de doelgroep, je hebt ervaring met gedragstherapie en systeemgericht werken. Je bent enthousiast om met de GGZ Curaçao de omslag naar ambulante zorg te maken. Je werkt prettig samen binnen het multidisciplinair team en met externe betrokkenen. Je beheerst naast het Nederlands en Engels, het Papiaments of je bent bereid dit te leren, beheersing van het Spaans is een pré.

Klinika Capriles
biedt ambulante, poli– en klinische psychiatrische behandeling en begeleiding. Klinika Capriles maakt deel uit van de Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Curaçao. De kliniek beschikt over een gevarieerd generalistisch en specialistisch behandel aanbod voor volwassen cliënten. Onze kernwaarden: betrokken, bekwaam, betrouwbaar, met oog voor wensen en behoeften van individuele cliënten staan centraal in ons handelen. We zijn een algemeen psychiatrisch ziekenhuis dat behandeling, begeleiding en zorg van kwalitatief hoogstaand niveau biedt aan mensen met psychiatrische en ernstige psychosociale problematiek.

Voor meer informatie over Klinika Capriles zie: www.ggz.cw/nl/klinika-capriles

Voor informatie over de functie gelieve contact op te nemen met Roelof Kleppe, medisch directeur/psychiater tel/whatsapp: +5999-6888211 Email: rkleppe@ggz.cw

Is dit een baan die jou aanspreekt?
En wil jij je kennis verrijken met een Caribische ervaring ?

Dan ontvangen wij graag per e-mail je motivatiebrief en cv, uiterlijk 1 maart 2021, gericht aan: Stichting APZ Dr. D.R. Capriles, t.a.v. Saskia van der Meer, Human Resource Manager.

 

 

Informatie coronavirus lees meer