Schadebehandelaar zakelijke & particuliere schadeverzekeringen

Algemene informatie

Werkgever: Inter-Assure Insurances
Locatie: Curaçao

Vereisten

Opleidingsniveau: hbo

Inter-Assure Insurances zijn gevolmachtigd assurantiemakelaars en verzekeraars met jarenlange ervaring en bekendheid in de verzekeringswereld. Zakenkundig overkoepelend opereren wij geheel onafhankelijk op Curaçao en St. Maarten. Onze 'modus operandi' is oprecht, direct en helder.
Inter-Assure kent de "ins and outs" van de bakermat van het bedrijfsleven. Onze verzekeringsgroep staat midden in de nieuwe snelle wereld en is desondanks bekend om haar accuraatheid en zorgzaamheid.

Jouw rol
Het behandelen van schaden is jouw verantwoordelijkheid! Je staat voor kwaliteit en klantgerichtheid. Ook zorg je voor een correcte schadebehandeling en administratie. Samen met de collega’s ben jij verantwoordelijk voor een excellente klantbeleving. 
 
Wil jij een leuke, nieuwe en uitdagende baan als schadebehandelaar bij een dynamisch, gezellig en groeiend bedrijf? Solliciteer dan nu!
 
Jij als schadebehandelaar van zakelijke en particuliere verzekeringen
Inter-Assure Insurances richt zich op de zakelijke  en particuliere markt. Het aanbod aan schadeverzekeringen is breed. Je bent dan ook bekend en vertrouwd met  alle voorkomende particuliere en zakelijke schadeverzekeringen. En als schadebehandelaar focus jij je op de correcte en juiste afwikkeling van schade.
 
Jouw werk is maatwerk
Jij gaat zelfstandig aan de slag met aangemelde schadegevallen van onze klanten en voert alle bijbehorende werkzaamheden accuraat uit. Daarbij moet je denken aan het aannemen van meldingen, daar waar nodig inschakelen van experts, het aanmaken van een schadedossier, de controle op polisdekking, het communiceren en corresponderen met betrokken partijen, het adminstreren van de schadedossiers en het bepalen van de uitkeringssommen. 
 
Klantgericht
Je bent werkzaam op onze schadeafdeling. Hier worden de beloften, die Inter-Assure Insurances heeft gedaan bij het aangaan van de verzekering, ingelost. Jij bent je hier constant van bewust en dat moet   zich uiten in een klantgerichte houding. Ook ben  jij in staat om onze relaties en andere betrokkenen tevreden te houden als een aangemelde schade niet blijkt te zijn verzekerd. Een afwijzing wordt door jou goed onderbouwd aan een belanghebbende gecorrespondeerd. 
 
Jouw arbeidsvoorwaarden 
- een jaarcontract welke bij wederzijdse tevredenheid wordt voortgezet in een vast contract 
- Naast je maandsalaris ontvang je aan het eind van ieder jaar een 13e maand  
- 23 vakantiedagen  
- Na een jaar deelname aan de collectieve pensioenregeling van Inter-Assure 
- Salaris naar kunde en ervaring. 
 
Wat vragen wij van jou? 
- Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau 
- Bij voorkeur ben je in het bezit van Wft Basis, Wft Schade particulier en
  Wft Schade zakelijk. Maar minimaal Assurantie B 
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van
  particuliere en zakelijke schadeverzekeringen  
- Je bent service- en klantgericht 
-Talenkennis: 
   o Nederlands   spreken, schrijven en lezen   uitstekend
   o Papiaments  spreken, schrijven en lezen   goed
   o Engels          spreken, schrijven en lezen   redelijk

Jouw sollicitatie
Zie jij jezelf in deze rol? Herken jij jezelf in de persoon die aan onze verwachtingen kan voldoen? Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatie met je C.V. naar ons toe.  Deze kan je richten aan: Inter-Assure Curaçao t.a.v. Claudia Pronk.

Sluitingsdatum
Je sollicitatie met C.V. ontvangen wij graag uiterlijk maandag 9 december  2019.