Senior Associate Audit DTTL

Algemene informatie

Werkgever: Deloitte Touche Tohmatsu Limited
Locatie: Curaçao en Aruba

 

Deloitte Touche Tohmatsu Limited is wereldwijd toonaangevend in financiële dienstverlening en advies. Deloitte richt zich op accountancy, consulting, financiële advisering, risk management, belastingadvies en gerelateerde dienstverlening. Deloitte Dutch Caribbean heeft kantoren op Curaçao, Aruba en Bonaire en is ook actief op de andere eilanden binnen de Dutch Caribbean. Wij hebben een jong en dynamisch team van +/- 80 professionals die zich inzetten om voor klanten het verschil te maken.
Wij zijn voor onze praktijk op Curaçao & Aruba op zoek naar kandidaten.

 

De functie

Als Senior Associate lever je een bijdrage aan het opstellen van controleplannen, identificeer en geef je follow-up aan knelpunten en risico’s. Je formuleert adviezen ten behoeve van klanten en ben je verantwoordelijk voor het operationeel aansturen van een controle team, waarbij je de vaktechnische uitvoering, evaluatie en rapportage bewaakt. Je rapporteert aan de Manager Audit.

 

Je profiel

Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring en een afgeronde Bachelor of Master opleiding Accountancy en voldoende voortgang gerealiseerd in de RA of CPA opleiding. Daarnaast ben je ambitieus, klantgericht, dynamisch en flexibel. Tevens streef je naar excellentie, heb je een positieve instelling en een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel. De Nederlandse en Engelse taal beheers je uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Papiaments is een pre.

 

Het aanbod

Binnen Deloitte Dutch Caribbean wordt waardering zowel in persoonlijke aandacht als via het pakket aan marktconforme arbeidsvoorwaarden tot uitdrukking gebracht. Deloitte biedt een gezonde work-life balance en voldoende kansen voor ontwikkeling en groei als professional. Er is een actieve personeelsvereniging en er heerst een fijne onderlinge sfeer. 

 

Procedure

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met dhr. Rijpke Benenga Senior Manager Audit Aruba, op tel: (+2975286237) of dhr. Vincent Coevert, Manager Audit Curaçao, op tel: (+59994333324). Je kunt je sollicitatiebrief en Curriculum Vitae e-mailen. 
Je ontvangt binnen twee werkdagen een ontvangstbevestiging.