Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Algemene informatie

Werkgever: Algemeen Psychiatrisch Ziekenhuis Dr. D.R. Capriles ‘Klinika Capriles’
Lokatie : Curaçao

Graag komen wij in contact met een kandidaat voor de functie: Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Functie
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige maak je deel uit van het multidisciplinair team ‘Intensieve Ambulante Begeleiding’ (IAB). Je hebt naast je eigen caseload de coördinatie van de behandeling van verschillende cliënten en je geeft coaching aan collega’s bij hoog complexe behandelingen. Je bent het aanspreekpunt voor je cliënten en hun familie, inventariseert wensen en mogelijkheden en geeft behandeling en begeleiding in de thuissituatie of op de afdeling bij een crisissituatie. Je draagt bij aan de ontwikkeling van de ambulante zorg en werkt nauw samen met collega’s en andere betrokkenen buiten de organisatie.

Organisatie
Klínika Capriles maakt deel uit van de Stichting Geestelijke Gezondheidszorg Curaçao (GGz Curaçao). Uitgaande van onze kernwaarden betrokkenheid, bekwaamheid en betrouwbaarheid, vormt het statement "Samen werken aan groei en herstel" de leidraad voor al het handelen binnen GGz Curaçao. Werken bij één van de GGz Curaçao instellingen betekent uitgedaagd en gemotiveerd worden om het beste uit jezelf te halen, met ruimte voor ontwikkeling en groei.

Profiel
Wij zoeken een ervaren Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige die samen met collega’s de beste zorg levert aan cliënten in hun eigen omgeving. Je hebt een opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige of HBO Maatschappelijke Gezondheidszorg en beschikt over ruime kennis en ervaring met het begeleiden en ondersteunen van cliënten met als doel hen zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven terug te laten krijgen. Je hebt ervaring in het werken in een multiculturele omgeving en inzicht in de Curaçaose cultuur. Je beheerst naast het Nederlands en Engels, het Papiaments of je bent bereid dit te leren.

Informatie
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Tineke Alberts, Manager Zorg, tel. +5999-7374700 #144 email: talberts@ggz.cw

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan je motivatiebrief en cv aan: Stichting APZ Dr. D.R. Capriles, t.a.v. Saskia van der Meer, Human Resource Manager

 

 

Informatie coronavirus lees meer