Taalcoach

Algemene informatie

Werkgever: Ver. voor Protestants Christelijk Onderwijs op Curaçao
Locatie: Curaçao

De Vereniging voor Protestants Christelijk Onderwijs (VPCO) is een bloeiende protestants-christelijke schoolorganisatie op Curaçao. De VPCO is in ontwikkeling en groeit. Wij verzorgen met meer dan 250 collega’s het onderwijs voor zo’n 3500 leerlingen. Wij zijn in beweging en nemen initiatief. Wij streven continu naar kwalitatief hoogwaardig onderwijs.
De VPCO zoekt voor haar organisatie een Taalcoach (Nederlandse Taal).

Als taalcoach lever je een bijdrage aan de implementatie van ons brede VPCO taalbeleid. Je denkt mee over hoe we de taalvaardigheid binnen onze scholen naar een volgend niveau kunnen tillen en je ontwikkelt en implementeert in teamverband initiatieven voor projecten binnen de scholen ter bevordering van de taalvaardigheid. Je bent werkzaam op al onze scholen. Je ondersteunt onze scholen voor Voortgezet Onderwijs bij de praktische implementatie van hun taalbeleid op school. Je verzorgt interne workshops op gebied van taal ontwikkelend lesgeven en andere relevante thema’s. Je verricht lesbezoeken en coacht onderwijzers. Je verzorgt praktische trainingen aan kleine groepjes onderwijzers op gebied van de Nederlandse taalvaardigheid.


PROFIEL
Je hebt een relevante opleiding en ervaring als taaldocent Nederlands. Verder beschik je over goede inzichten en vaardigheden op gebied van didactiek. Je hebt passie voor taal en je bent graag bereid je te verdiepen in ontwikkelingen op gebied van thema’s zoals taal ontwikkelend lesgeven, CLIL etc., je bent enthousiast en positief ingesteld. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent in staat om (ervaren) docenten op een fijne manier te coachen en trainen. Je bent verder een team player die ook in staat is prima zelfstandig te werken. 

WAT WIJ BIEDEN
Bij ons staan niet alleen de leerlingen centraal maar ook de medewerkers zijn bij ons belangrijk. Er is ruimte voor ontwikkeling, wij zetten ons voor je in en wij moedigen initiatief en ideeën aan. Je komt in een uitdagende functie waarin je met gedreven mensen werkt in een cultureel diverse organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de nationale regelingen.

INFORMATIE
Raadpleeg www.vpco.org voor meer informatie over werken bij de VPCO, over onze organisatie en scholen of neem contact op met HR Manager Jocie Thijssen-Peterson via telefoonnummer (+5999) 737-8440.
Bezoek ook onze Facebook pagina’s voor een impressie van onze scholen.

SOLLICITATIE
Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag per e-mail.
Alle sollicitaties worden strikt vertrouwelijk behandeld.

 

 

Informatie coronavirus lees meer