Vacatures Van den Tweel Caribbean

Algemene informatie

Werkgever: Van den Tweel Caribbean
Locatie: Curaçao

Organisatie

Van den Tweel Caribbean heeft op Curaçao, Bonaire en Aruba in totaal 5 supermarkten en twee groothandels. Met een groot aanbod van kwalitatief goede producten zorgt Van den Tweel Caribbean voor veel winkelplezier voor haar klanten. Onze medewerkers dragen sterk bij aan ons succes. Wij hebben ter versterking en uitbreiding van ons team op Curaçao momenteel verschillende vacatures.

 

Vereisten

Voor alle vacatures zoeken wij daadkrachtige, zelfstandige, positieve en proactieve professionals met goede contactuele eigenschappen en gespreksvaardigheden. De juiste kandidaten zijn integer, servicegericht en accuraat en hebben gevoel voor verhoudingen. Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels is voor alle functies een must. Ervaring bij een supermarkt, retail-organisatie of groothandel is een groot pluspunt.

 

Inventory Controller

In deze functie draagt u zorg voor een betrouwbare registratie en administratie van de voorraden. Dit doet u door ervoor te zorgen dat de fysieke en administratieve voorraadstand van de artikelen met elkaar overeenkomen. Binnen uw functie houdt u zich bezig met onder meer begeleiding en controle van de cycle count, begeleiding van lokale en internationale binnenkomsten, voorraad spot-checks, voorbereiding voor audits, registratie en archivering van documenten alsmede procesoptimalisatie. U heeft een voor de functie relevante afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en beschikt over kennis van en ervaring met voorraadbeheer en geautomatiseerde voorraadsystemen. U heeft daarbij minimaal 3 jaar relevante werkervaring en (ver)gevorderde Excel-vaardigheden zijn een pre.

 

Data Controller

In deze functie draagt u zorg voor effectief en efficiënt databasebeheer middels onder meer het uitvoeren van verschillende database-checks en het saneren, toevoegen en muteren van artikelen in de databases. U zorgt voor een efficiënte dataflow, het maken van kostprijscalculaties en voor accuraat item maintenance (SKU-onderhoud). U heeft dagelijks contact met de winkel alsook met het magazijn. U heeft een voor de functie relevante afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau en beschikt over kennis van en ervaring met databasebeheer en ERP-systemen. U heeft daarbij minimaal 3 jaar relevante werkervaring en (ver)gevorderde Excel-vaardigheden zijn een pre.

 

Warehouse Supervisor

In deze functie rapporteert u aan de Warehouse Manager en bent u samen met uw collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het magazijn. U geeft leiding aan een team van magazijnmedewerkers en draagt samen met hen onder meer zorg voor het ontvangen, controleren, administreren, opslaan, fysiek beheren alsmede uitgeven  van  goederen.  Ook  draagt  u  bij  aan  het  inplannen  en  afhandelen  van  het  proces  van  uitladen  van zeecontainers. U draagt bij aan de voorraadbewaking en voert voorraadtellingen uit. U beschikt over een relevante afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, kennis van magazijnprocessen en logistieke processen en ervaring met geautomatiseerde voorraadsystemen. U beheerst het Papiaments goed en u heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring, waarvan minimaal 1 jaar in een leidinggevende positie.

 

Procedure

U kunt uw sollicitatiebrief en curriculum vitae per e-mail versturen uiterlijk 21 februari 2020 onder vermelding van VACATURE en de FUNCTIENAAM.

Een assessment en een referentiecheck maken deel uit van de selectieprocedure.